VI. Corporate Coaching Konferencia

A rendezvény kezdete: 2016.11.24 09:00
A rendezvény vége: 2016.11.24 17:30
Helyszín neve: Park Inn Hotel
Helyszín címe: 1138 Budapest, Szekszárdi u. 16-18.

VI. Corporate Coaching Konferencia
a CoachOK Szakmai Szövetség rendezésében

 6.-Accessing-Intuition-Hand-choosing-a-hanging-key-am-74926303

Örömmel hívjuk meg Önt a CoachOK Szakmai Szövetség által 2016. november 24-én a Park Inn Hotelben (térkép) megrendezésre kerülő

VI. CORPORATE COACHING KONFERENCIÁRA, melynek témája


INTUÍCIÓ ÉS TUDATOSSÁG A VEZETÉSBEN

Hogyan lehet felismerni és beazonosítani a saját vezetési stílust, annak előnyeit és buktatóit?

Hogyan vegyük időben észre és avatkozzunk be, amikor a vezetés, mások irányítása a személyiségünk meghatározójává válik és már azokban a helyzetekben (család, egyéb munkahelyen kívüli helyzetek) is vezetőként viselkedünk, amikor más szerepünkben vagyunk jelen?

Döntési helyzetben hogyan tudunk a lehető legtudatosabbak lenni és elkerülni az érzelmek befolyásoló szerepét, vagy legalábbis tudatában lenni, hogy döntésünkben éppen az értelem vagy az érzelem uralkodik?

Született, vagy tanult képesség-e másokat vezetni?

Hogyan lehet feldolgozni a vezetői magányosságot, mit kivel érdemes és hasznos megosztani?

Regisztrációs díj:

Átutalással
2016. november 13-ig: 14.900 Ft/fő
2016. november 20-ig: 19.900 Ft/fő

Készpénzzel
Helyszíni fizetés esetén: 24.900 Ft/fő

(A jegyár áfamentes, 1 fő belépésére jogosít fel, tartalmazza a kávészünetek és ebéd árát!)

Részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni. November 20. 24:00-ig, írásban bejelentett módosítási kérés esetén a jegy átruházható.
A CoachOK Szakmai Szövetség tagjai számára a lemondási határidő: november 20. 24:00.

Regisztrációhoz kattintson ide!

Az eseményen való részvételével a CoachOk Szakmai Szövetség munkáját támogatja.

Kérdése, kérése esetén keressen minket a coachokszovetseg@gmail.com címen - munkatársunk hamarosan válaszol!

A konferencia programja:

8:30 - 9:15 - Érkezés, regisztráció
9:15 - 9:25 - A konferenciát megnyitja: Baska Judit, a CoachOK Szakmai Szövetség Elnöke
9:30 - 17:30 - Előadások, workshopok

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Solar Cell bálterem Rubic Cube terem Dynamo terem
08.30 - 09.15 Regisztráció
09.15 - 09.25 MEGNYITÓ
09.30 - 09.55 Csuport László: „Én mindig racionálisan döntök. Tegnap is milyen jól tettem, hogy kikerültem azt a fekete macskát az úton…” - A vezetői viselkedés rejtett mozgatórugói Vantulek Zsolt: Points of You: Élményszerű, kreatív fejlesztőeszközök  Braun Katalin: Intuitív készség fejlesztése jobb agyféltekés gyakorlatokkal 
10.00 - 10.25 Csata Balázs: Empatikus krízismenedzsment
10.25 - 10.55 Koskovics Éva: Tehetségek Szabadon – azaz a Templeton Program tanulságai és üzenetei az üzleti élet szereplői felé
11.00 - 11.55 Zacher Gábor: A hasznos és káros függőségek és a vezető Fritz Zehetner - Lakner SzilviaSIZE Prozess® - Korszerű vezetésfejlesztési módszer az egyéni és szervezeti potenciálok felismerésére és fejlesztésére Szepesvári Orsolya:
Vezetői motiváció és motiválás - tudatosság az intuíció szolgálatában
12.00 - 12.25 Von Bartheldné Ábri Judit: A nem tudás művészete
12.30 - 13.30 EBÉD
13.30 - 14.25 Fritz Zehetner: Vezetés a személyiség és a szerepek feszítésében
SIZE Prozess® (tolmácsolással)
   Fehér AnikóLelkünk ereje avagy coaching a vezetői intuíció szolgálatában
14.30 - 14.55 Novák Ágnes: Tenni, vagy nem tenni? - Mi határozza meg a döntéseinket?
15.00 - 15.25 Dara Péter: Ha tudnád, hogy milyen vezető vagy, akkor is így vezetnél?
Ha tudnád, hogy milyen vagy, akkor is ilyen lennél?
Tévhitek, buktatók, szerepek és megoldások.
Csata Balázs: Empatikus krízismenedzsment (15.00-15.55)
15.30 - 16.25 Liz Hall: "Coaching at Work is simply the best coaching mag." (tolmácsolással)
16.30 - 17.30 Wiesner Edit: Tudatos (élet)vezetés - avagy hogy vagy most a bőrödben?
17.30 - 18.00 "C" Faktor - a CoachOK Szakmai Szövetség szakmai díjának ünnepélyes átadója


Előadások:

Csuport László: A vezetői viselkedés rejtett mozgatórugói
„Én mindig racionálisan döntök. Tegnap is milyen jól tettem, hogy kikerültem azt a fekete macskát az úton…”A vezetők tevékenységéről gyakran feltételezzük a gazdaságilag ésszerű viselkedést, a kellően átgondolt, megfontolt döntéseket. A legújabb viselkedéstudományi kutatások azonban sokszor rácáfolnak ezekre a hiedelmekre. Az előadás során olyan, a gyakorlati vállalkozói-vezetői munkával összefüggő kérdésekre keressük a választ, amelyek segíthetik vezetői tudatosság növelését, a komplex döntési folyamat hátterében álló tényezők (pl. az un. döntési torzítások) megismerését és jobb megértését.

• Hagyatkozzunk-e a döntéseknél a konkrét számok, adatok mellett megérzéseinkre?
• Mennyire befolyásolják érzelmeink viselkedésünket, döntéseinket?
• Milyen előnyei lehetnek a holisztikus megközelítésnek?
• Fejleszthetőek-e a vezetői képességek, vagy vezetőnek születni kell?
• Okozhat-e károkat a cégek működésében a túlzott vezetői magabiztosság ?
• Milyen módon értékelhető a vezetői coaching hatása a hatékonyságra és a hosszú távú eredményességre?
A caoching folyamat során, ezen tényezők hatásmechanizmusának megismerése, a vezetők döntési készségeinek és eszköztárának fejlesztése segítheti az egyéni és szervezeti célok elérését és a teljesítmény javulását.
Vissza a programhoz!

Csata Balázs: Empatikus krízismenedzsment
Az általam létrehozott Empatikus Krízismenedzsment (EKM) a jó döntéshozatal egyik eszköze. Jelentősége azon múlik, hogy tudunk-e érzelemmentesen, ítélkezésmentesen vizsgálni egy döntési helyzetet. Azonosulnunk kell a döntés alanyainak helyzetével. Szükséges megértenünk a érdekeiket,motivációikat és döntési mechanizmusukat. Tudjuk, hogy ez nem jelenthet mindenhol győztes-győztes helyzetet, de a célunk az, hogy a lehető legjobb döntést hozhassuk meg és a kockázatot minimálisra csökkentsük. Ezáltal a munkatársaira, ügyfeleire, de még a versenytársakra is figyelő jobban műkődő szervezetet hozzunk létre. Természetesen az EKM működik egyéni döntéshozatalokban is, mint például a magánéletben. AZ EKM-nek köszönhetően egyre kevesebb stresszhelyzetet élhetünk meg, ami nem mellesleg kihat a munkánkra is. Az EKM használata során alkalmazunk coaching és coaching faciliátor irányvonalakat, a sport eszközeit és stresszcsökkentő relaxációs technikákat is.
Vissza a programhoz!

Koskovics Éva: Tehetségek Szabadon – azaz a Templeton Program tanulságai és üzenetei az üzleti élet szereplői felé
Megismerhettem a jövő kutatóit, vezetőit, kiemelkedő személyiségeit (több mint húszezer jelentkezőből kiválasztott 315 különleges adottságú fiatal, 10-29 éves kor között). Mit tanulhatunk tőlük? És ők tőlünk? Ilyen még nem volt a világon: egy nemzetközi támogatással megvalósuló pilot projekt, amit akadémikusok, tudósok, neves szakemberek építettek fel és találtak ki tudatosan, és ahol akadémikusok, tudósok, neves szakemberek hívják fel a kiemelkedő kognitív képességű fiatalok figyelmét arra, hogy elsősorban legyenek boldog, kiegyensúlyozott emberek; legyenek nyitottak, forduljanak empátiával mások felé és hallgassanak a szívükre, a megérzéseikre. Mottó: „Legjobb befektetés a tanítvány” (Király Júlia).
Vissza a programhoz!

Von Bartheldné Ábri JuditA nem tudás művészete
Az előadásom keretében a 'nemtudomot' emeljük művészi szintre – vagy legalábbis tesszük elfogadhatóvá magunk és mások számára. Hogy milyen oldalról fogom megközelíteni? Még nem tudom. De egy biztos, hogy releváns lesz mind coachoknak mind vezetőknek mivel miután elemezzük és helyzetfüggővé tesszük a 'mindigtudás' elméletét és gyakorlatát, mellőzzük azt és helyt adunk, új stílust képviselve – persze csak ott, amikor megvan annak a helye, de egy biztos, hogy van helye – büszkén valljuk a nemtudás képességét is. A 25 perces előadás végére, remélem, hogy meg tudjuk majd engedni magunknak azt, hogy ne mindig tudjuk, el tudjuk fogadni azt, ha más sem tudja és mind e közben még jól is fogjuk érezni magunkat mind a konferencián és azon túl is.
Vissza a programhoz!

Fritz ZehetnerVezetés a személyiség és a szerepek feszítésében
A vezetés tanulható, ez azonban az egyes személyek számára nem egyformán nehéz vagy könnyű feladat. A vezetés szorosan kapcsolódik az egyén személyiségéhez. Egyszerre adottság, tehetség és szakma. A vezető személyiség egyaránt mutatkozik meg sajátos tilajdonságain, karakterjegyein, erősségein és gyengeségein és vágyain, igényein keresztül. A konkrét vezetői viselkedést döntően meghatározza a szerep és nem különíthető el attól a szervezetnek az egészétől , melyben az egyén mozog. A szervezeti kultúra és szabályok mindeközben jeelntősen bekorlátozzák a vezetés szerepét.  Attól függően, hogy a személy a vezetői szerepet hogyan éli meg, mindig felismerhető lesz és átsejlik személyiségének karaktere.
Vissza a programhoz!

Novák ÁgnesTenni, vagy nem tenni? - Mi határozza meg a döntéseinket?
Életünk szinte minden ébren töltött pillanatában döntéseket hozunk, ezek egy része tudatos és a többsége tudattalan. A választások módja és minősége, azok következményei jelentős hatással vannak az életünk alakulására. Sokszor hallunk a racionális döntések fontosságáról, a gyors döntések előnyeiről, ami elsősorban a vezetői posztokon, az üzleti világban biztosít versenyelőnyt. Vajon ezek az állítások még mindig helytállóak? Melyek azok a tényezők, amelyek befolyásolják a választásainkat és mennyi a mi szerepünk abban, hogy milyen döntéseket hozunk? Ezekre a kérdésekre keresem a választ az előadásom során, ahol D. Kahneman közgazdasági Nobel díjas pszichológus kutatási eredményeire támaszkodom.
Vissza a programhoz!

Liz Hall"Coaching at Work is simply the best coaching mag."
A sokak által éberségnek nevezett forradalom kellős közepén vagyunk. Éberség alapú terápiák, éberségoktatás, mindful vezetés, sőt mindfull színezők, - úgy tűnik az éber tudatosság mindenütt jelen van napjainkban. Az éberség nem valami új dolog – gyökerei a tanításban már 2500 évvel ezelőtt jelen voltak. Vajon csak múló hóbort annak modernkori alkalmazása? Kínál egyáltalán valamit a mindfulness a coachingnak és az üzleti világnak?
Vissza a programhoz!

Wiesner EditTudatos (élet)vezetés - avagy hogy vagy most a bőrödben?
Bár a magánélet-munka egyensúlya népszerű beszélgetési téma, leginkább olyan ügyfelek találnak meg vele coachingban, akik a munkájukon keresztül definiálják magukat és a magánélet-munka iránti igény gyakorlatilag egyenlő azzal, hogy a magánélet egyáltalán megjelenjék a képletben. Sokan magánélet alatt a párkapcsolatot értik; pedig a teljes és kiegyensúlyozott élethez, ahol az ember- és munkatársainkkal örömteli az együttműködés, az egyént erősítő hobbi/szenvedély, egészség és szemléleti támaszok azok, amik boldog emberré és hiteles (élet)vezetővé tesznek bennünket.
Vissza a programhoz!

Workshopok:

Vantulek Zsolt: Points of You: Élményszerű, kreatív fejlesztőeszközök
A Points of You™ hatékony és kreatív eszközei személyes fejlesztéshez és vállalati környezetben is kiválóan alkalmazhatók. Eszközeink arra invitálnak, hogy szabadítsuk fel magunkat a szokásos megoldások berögzült mintáitól, s máshol nézzünk szembe saját magunkkal, miközben új lehetőségeket nyitnak a változásra, növekedésre és fejlődésre.
Vissza a programhoz!

Braun KatalinIntuitív készség fejlesztése jobb agyféltekés gyakorlatokkal
Az intuitív készség fejleszthető. A workshop során belekóstolhat azokba a gyakorlatokba, amelyek ezt a fejlesztést támogatják. Rajzokon, kártyákon, szimbólumokon, beleérző tapasztalatokon keresztül. A logikai és rendszerszerű gondolkodás mellett az intuitív készség ugyanolyan értékes, mindkét működés együttese a sikeres döntések és működés záloga.
Vissza a programhoz!

Szepesvári Orsolya: Vezetői motiváció és motiválás - tudatosság az intuíció szolgálatában
Vezetői szerepeink mögött számtalan nyílt, illetve rejtett motiváció húzódik meg. Munkahelyen, családban, közösségekben betöltött vezetői létünket intuitív és tudatos tényezők egyaránt nap, mint nap formálják. Jelentős erőforrás a vezető ezirányú önismerete, amivel tisztábban láthatja helyzetét, vezetői identitását, mozgatórugóit, működési elveit és fejlődési lépéseit, ezáltal pedig magabiztosabban, gyorsabban, szabadabban hozhat döntéseket, egyfajta automatizmussá, intuícióvá válva. A workshop ízelítő lépcsőfok a tudatosabb, elégedettebb vezető, illetve az egy irányba húzó csapat megteremtése felé. Többféle coaching és tréneri módszer mentén, vizuális eszközöket is használva járjuk körbe a vezetői motivációt, valamint egy szervezetfejlesztési modell mentén is ránézünk, hogyan érdemes vezetni a különböző motivációjú munkatársakat a szervezeti célok eredményesebb elérése érdekében.
Vissza a programhoz!

Fritz Zehetner - Lakner Szilvia: SIZE prozess® - Korszerű vezetésfejlesztési módszer az egyéni és szervezeti potenciálok felimerésére és fejlesztésére
Mire képes egy vezető és egy szervezet, és hogyan lehet kihozni a maximumot belőle? A SIZE Prozess® révén a fenti kérdésre kaphatunk választ. A SIZE Prozess® módszer az egyének, csapatok és szervezetek lehetőségeinek felismerésére és fejlesztésére szolgáló módszer. A módszer bázisául szolgáló mérőeszköz segítségével megállapítható, hogy egy vezetőben milyen valódi lehetőségek rejlenek és azt milyen eszköztárral, lépésekkel lehet kihozni, és hogyan kamatoztatható minden a szervezet számára.
Vissza a programhoz!

Fehér AnikóLelkünk ereje avagy coaching a vezetői intuíció szolgálatában
Életünk során megannyi hatás ér minket személyes fejlődésünk szakaszaiban. Emlékeztetőül felsorolok néhányat: neveltetés, tanulmányok, hiedelmek, vallás, küzdelem, felismerés, siker, megnyugvás, meditáció, inspiráció, aktivitás, kreativitás, intuíció. Felnőtté válásunk és életünkben betöltött szerepeink – sok esetben vezetői pozícióban - folyamán mindenki megismeri vagy kénytelen felismerni saját képességeit és természetesen mumusait is, megteremtve ezzel a lelki-érzelmi gyógyulást, feldolgozást.
Az optimális vezető döntéshelyzetben kívülről is szemléli önmagát, tudatos marad, érzelmein túlmutatva találja meg a megfelelő lépést és megoldást.
Egy csodálatos lehetőség nyílik a coaching foglalkozás során a fentiek feltárásáról. Változni soha nem késő, akár éppen most, ebben a pillanatban!
Vissza a programhoz!

Csata BalázsEmpatikus krízismenedzsment
Az általam létrehozott Empatikus Krízismenedzsment (EKM) a jó döntéshozatal egyik eszköze. Jelentősége azon múlik, hogy tudunk-e érzelemmentesen, ítélkezésmentesen vizsgálni egy döntési helyzetet. Azonosulnunk kell a döntés alanyainak helyzetével. Szükséges megértenünk a érdekeiket,motivációikat és döntési mechanizmusukat. Tudjuk, hogy ez nem jelenthet mindenhol győztes-győztes helyzetet, de a célunk az, hogy a lehető legjobb döntést hozhassuk meg és a kockázatot minimálisra csökkentsük. Ezáltal a munkatársaira, ügyfeleire, de még a versenytársakra is figyelő jobban műkődő szervezetet hozzunk létre. Természetesen az EKM működik egyéni döntéshozatalokban is, mint például a magánéletben. AZ EKM-nek köszönhetően egyre kevesebb stresszhelyzetet élhetünk meg, ami nem mellesleg kihat a munkánkra is. Az EKM használata során alkalmazunk coaching és coaching faciliátor irányvonalakat, a sport eszközeit és stresszcsökkentő relaxációs technikákat is.
Vissza a programhoz!

 

 Coach Menu
         
escort bayan escort