F. Tóth Krisztina

F. Tóth Krisztina
F. Tóth Krisztina
executive/vezetői coach, life/életvezetési coach
burn-out/kiégés

"Minden út Rómába vezet" de biztos, hogy te is oda akarsz menni?

Szeretettel üdvözöllek! F. Tóth Krisztina vagyok, life coach.

Ha valaki beteg, orvoshoz megy; ha üzleti problémái vannak, felkeres egy pénzügyi tanácsadót, akitől útmutatást kaphat.
Az én személyes hivatásom az, hogy a "lélek személyi edzőjeként" segítsem és támogassam a vállalkozó (-szellemű) nőket, hogy személyes fejlődésük akadályai alól felszabadulva új célokat találjanak maguknak, és azokat sikeresen meg is valósítsák.

Magamról:
Mielőtt megtaláltam volna az "én utamat", angolt tanítottam, újságírást és marketinget tanultam, majd sokáig a saját vállalkozásunkban dolgoztam marketingesként. Igen értékes évek voltak ezek a számomra, mégis, sok belső elégedetlenség és mocorgó kíváncsiság után megfogalmazódott bennem a kérdés: "Mit szeretnél igazán?"
Jó ideig csak visszhangzott bennem, hiszen teljesen elszoktam attól, hogy ilyesmit kérdezzek magamtól? Aztán sok keresés után összeállt bennem a válasz, hiszen én is "jártam már ebben az utcában": Segíteni,támogatni szeretném a hozzám hasonló vállalkozónőket abban, hogy bátran fedezzenek fel magukban új utakat, amelyek egy boldogabb, kiteljesedett élet felé viszik őket!
Így jutottam el a coachinghoz.

"Hogy mi számomra a coaching"

"A középkori Velencében létezett egy codegá-nak nevezett foglalkozás" az ember felbérelhetett egy fickót, aki a sötét utcán lámpással a kezében világította előtte az utat, elriasztva ezzel a tolvajokat és a démonokat, védelmezte és bátorította a járókelőt.?
(Részlet az "Eat, Pray, Love" c. könyvből)

- Nos, a coach (edző, tréner, tanácsadó,..) az én olvasatomban éppen ilyen kísérő: megy veled, segít megvilágítani az utadat, aztán amikor látja, hogy innen már biztonságban "hazaérsz", elköszön ? és ha a kapuból még visszaintesz, tudja, hogy jó munkát végzett.

"Ha van kedved egy kis önvizsgálatra, most tedd a szívedre a kezed"
Előfordul veled, hogy ilyen (vagy hasonló) gondolatok egyszerűen nem hagynak nyugodni?

"Nem akarom gyökerestől felforgatni az életemet, de néhány területen bizony komoly változásokra lenne szükségem."
"Úgy érzem, elszalad mellettem az élet? Valahogy sosincs időm a számomra fontos dolgokra? Hol vagyok ÉN ebből az egészből?!"
"Érdemes még nekem új dolgokba fognom?. Mi az egésznek az értelme, mit szeretnék még az élettől, és vajon az élet mit szeretne tőlem?"
"Mindig, mindenhol százkétszázalékosat kell nyújtanom?Ez így nem mehet tovább, most már igazán tennem kell valamit magamért!"
"Mi lesz velem, ha még 20, 30 év múlva is ugyanígy élek?"

Ha téged sosem zaklatnak hasonló gondolatok, akkor őszintén felnézek rád?
Ám ha mégis, van egy jó hírem!
"A válaszok mind benned vannak mint sziklatömbben a szobor, hiszen a saját életed legilletékesebb szakértője te magad vagy!?"

Ha valóban elszántad magad a változásra,
- én szakemberként minden rendelkezésemre álló eszközzel támogatlakabban, hogy merj szembenézni és célokat kitűzni
- hogy a coaching hatékony módszerével a kérdéseidre megtalálhasd a válaszokat,
- segítek, hogy sok felesleges kerülőutat és bolyongást megspóroljunkneked,
- s hogy a közös munkánk végeztével elégedetten mondhasd:

"Igen, ez az ÉN UTAM, és minden lépését élvezem!"

F. Tóth Krisztina
Gyere, nézz körül a honlapomon is: www.mywaycoaching.hu !    

P.S.: "A kulcs, amely belső életünket nyitja, bennünk van. Kell azonban egy külső személy, egy szó, egy gesztus, a kapcsolat sűrűsége, hogy érintésre felcsendüljön bennünk a mélyen megbúvó harmónia." (André Louf)

Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye

Tel: 30 9 687 604
E-mail: kriszta@mywaycoaching.hu

Saját rendezvények


Ennek a coachnak nincsenek programjai.

Comments

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások  

 
+1 #10 Tóth Ildikó 2012-10-08 18:49
Kriszta!Kinek a véső, kinek az ecset, kinek a hajszárító az ihletadó eszköze éppen! :-)Gratulálok az írásodhoz! Lényegre törő, könnyed, lendületes és igazi Krisztás!Olyan erős a belső vágyunk, hogy legjobb önmagunk legyünk, ezt sugározzuk az életünkkel és kapcsolódhassun k másokhoz. Talán azért, hogy érezhessük közben: élünk. Szívből.Mindig is ott volt/van/lesz, aki figyeli, késíri, inspirálja ezt: szülő, nagyszülő, tanár, barát, mentor, mester, edző, külső szem, szerető tükör...Mint mindig, mi emberek újra- és újrafogalmazzuk ezt a szerepet és életre hívtuk a sorban ezt a coaching(mi)cso dát! :-)Kívánom magunknak, hogy töltse be ez a szemlélet a hétköznapjainka t a munkában és a magánéletünkben egyaránt. Ne csak vállalati "úri huncutságként", divatként, hanem az általunk megfogalmazott, valós igényre adott válasz egyik csodálatos megvalósulásaké nt. Amelyben megtalálja mentor és mentorált a maga hasznát, örömét. Igen, akár Excel táblában, pénzügyi eredményben kimutatva, de legfőképpen boldog életben és örömben mérve. Legyen szó kiégett, vagy ehhez közeljáró vállalati vezetőről, vállalkozóról, vagy pályamódosítást tervezőről, gyes után a munkába visszatérő nőről, válást fontolgatóról - mindazokról, akik keresik a harmóniát.Köszö nöm, hogy láthatom: milyen örömmel, tudatosan gyűjtöd és rendszerezed ezt a tudást, hogy odaadhasd a fókuszált, tudatos figyelmet másoknak. Sok sikert kívánok hozzá!
Idézet
 
 
+1 #9 Budaházi Brigitta 2012-10-08 12:35
Inspiráló, értékes és építő olvasmány! Az ebben foglaltakkal maximálisan egyetértek. Önbizalmat adó, bátorító cikk született. Külön öröm számomra, hogy a scrapbookozás is megemlítésre került. Jó érzéssel zártam az olvasást, jól kezdődött a napom, hogy cikkedet olvasván ebből a szempontból gondolok önmagamra, életemre és alkotásaimra. Köszönöm.
Idézet
 
 
+1 #8 Diana 2012-10-08 12:34
Lehetőségem volt a nyílt napon kipróbálni a coachingot, és már az óra első percében éreztem, hogy egy nagyon kedves, empatikus személlyel találkoztam, akihez őszinte lehetek. Az egy óra csupán egy élethelyzetre, problémára való rátekintésre adott lehetőséget, azonban Krisztával már ez is elegendő volt arra, hogy számvetést készítsünk és konkrét segítséget is kaptam a dilemmámra vonatkozóan. A házi feladat pedig, amit magammal vittem, nagyon hasznos volt, közelebb vitt a megoldáshoz. A találkozás megerősített abban, hogy érdemes coachot választani, hiszen egy a problémára nyitott, a megfelelő kérdéseket feltevő tanácsadóval együtt gondolkodva sokkal hatékonyabban lehet eljutni a helyes válaszokhoz.

Köszönöm szépen Kriszta!
Idézet
 
 
+1 #7 Révész Erika 2012-10-08 12:34
Kedves Kriszta!

Már a nyílt napon tartott előadásod alatt tudtam, hogy ismeretlenül is jó megérzéssel választottalak ki Téged kolléganőid közül, s ez a beszélgetésünkk or még inkább megerősödött bennem. Sokat olvastam arról, hogy a megoldások, válaszok bennünk vannak, amiről Te is meggyőztél engem okos kérdéseiddel, lényegre törő meglátásaiddal. Hónapok óta tartó kételyeimet eloszlattad, és bátorítottál, hogy valósítsam meg a célomat. Valóba szüksége van arra az embernek, hogy ha elakad, ha tele van szorongással, félelemmel, kapjon valakitől egy bátorító lökést, és ezt Te megadtad nekem. Köszönöm! Jól esik nekem, hogy kíváncsi vagy rám a továbbiakban is, érdeklődsz, hogy haladok. El fogom mesélni.
Idézet
 
 
+1 #6 Mariann 2012-10-08 12:33
Egy régóta foglalkoztató kérdésben (hivatás, életcél) ültem le Krisztával beszélgetni és épp azt kaptam ami miatt a bemutatkozó szövege miatt őt választottam: megvilágított olyan aspektusokat is a témát illetőn, amire korábban nem gondoltam. Mindent elkövetett a coaching során, hogy a gyengeségemet (érzelmek azonosítása) átlépjem és minél inkább tisztába jöjjek mi miért és mennyire fontos vagy épp kevésbé fontos a számomra. Új megvilágításba helyezte ez az alkalom, ahogy erre a kérdésre gondolok azóta. Jól estek, illetve hasznosak voltak az ülés után küldött emlékeztető e-mail-ek kérdésekkel, gondolatokkal.N agyon hálás vagyok az új "szemszögért", gondolatokért! Még emésztem őket, érlelődnek, idő kell, hogy ismerősek legyenek, de az biztos, hogy a régihez teljesen visszatérni már nem tudnék!
Idézet
 
 
+1 #5 Kardos Anita 2012-10-08 12:33
Kedves Kriszta!Köszönö m a szombati beszélgetést. Nagyon izgalmas volt megtapasztalni, hogy egyetlen óra alatt is mennyi minden felszínre jöhet. Nyitottság, bizalom, empátia, erős pozitív energia - ezek jutnak eszembe, néhány szóban összefoglalva az első benyomást. Feltöltött ez a beszélgetés, megerősítést kaptam néhány fontos dologról, és sokat tisztult a kép azt illetően is, hogy melyek azok az igazi kérdések, amelyek továbbvihetnek. Köszönöm a figyelmet és a "terelgetést" :)
Idézet
 
 
+1 #4 Weisz Böbe 2012-10-08 12:32
Fantasztikus nyitottságot tapasztaltam a beszélgetés során, és olyan szinten kapcsolódott az én nézőpontomhoz és élményvilágomho z, ami elősegítette, hogy megnyíljak. Végig kézben tartotta a beszélgetés fonalát, és pontosan ez adta meg az érzelmi és szellemi biztonságot, amire hagyatkozva közelebb jutottam a megoldáshoz. Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a számomra fontos keresztény gondolkodásmód felől is meg tudtuk nézni a problémáimat, és olyan megoldási lehetőségekhez jutottunk el, amiket így maximálisan magaménak tudok érezni. Talán furcsa megfogalmazás, de kedves lénye miatt számomra olyannak tűnt, mint egy igazi Tündér Keresztanya.
Idézet
 
 
+1 #3 Egyed Gabriella 2012-10-08 12:31
Nagyon hatásosnak tapasztaltam meg Krisztával a beszélgetésünke t, hihetetlen, hogy másfél-két óra alatt ennyi mindent le tudtunk tisztázni. Ami az egyik legfontosabb tapasztalat volt számomra az az, hogy visszaadta a hitemet abban, hogy képes vagyok olyan életet teremteni,kiala kítani, amire valójában vágyom!Végig nagyon pozitív,vidám és barátságos légkörben zajlott a közös munka (pedig elég kaotikus állapotban érkeztem!) ,első perctől kezdve éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Kriszta személyében egy nagyon kedves, közvetlen, figyelmes és hozzáértő embert tapasztaltam meg,tényleg mindenkinek szívből tudom ajánlani, abszolút rendelkezik azokkal a képességekkel és tulajdonságokka l, ami ahhoz szükséges,hogy valaki hatékonyan és sikeresen végezze a coachingolást. További sok sikert kívánok Neked Kriszta, és nagyon köszönöm a beszélgetést!

Szeretettel üdvözöllek: Gabi
Idézet
 
 
+1 #2 Olláriné Szabó Éva 2012-10-08 12:31
Krisztával az első perctől összhang volt közöttünk.Nagyo n jó kérdésekkel irányított és pontosan tudta mire van szükségem.Olyan hasznos tanácsokat kaptam Tőle amiért örökre hálás leszek Neki.
Idézet
 
 
+1 #1 dani erika 2012-10-08 12:29
"A coaching váratlanul jól dinamizált, kimozdított a passzivitásból, valódi cselekvésre késztetett. Kriszta nagyon jó "támasz" volt, végig érzékenyen odafigyelt rám. A találkozók után mindig eltökéltebb voltam, akkor éreztem magam a leghatékonyabbn ak, ha nem halogattam a tennivalókat. Amikor ez nap mint nap sikerült, nagyon haladtam!Legink ább az változott meg bennem a coaching ülések hatására, hogy most már elhiszem, hogy működik ez a dolog, és hogy nem másoktól, hanem csak tőlem függ a megvalósulás. A férjem is észrevette, hogy sokkal jobb kedvű vagyok és ezt ki is fejezte, megdícsért. Elhatároztam, hogy ezentúl sokkal jobban szem előtt tartom a céljaimat mint eddig, és hatékonyabban fogok a megvalósításukh oz. Mindig "úton akarok lenni" !

D.Erika
Idézet
 

Coach Menu
         
escort bayan escort